Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Voorlijmen muur

Het voorlijmen van een muur doet u natuurlijk met de producten van Cosmar. Wij bieden een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige voorstrijk-, aanhechtings- en hulpmiddelen voor de professionele stukadoor. Onze producten zorgen voor een professioneel en strak eindresultaat waar uw klant uitermate tevreden mee zal zijn.

Het voorlijmen van een muur met PRO-FIX of SUPER GRIP

In ons assortiment vindt u twee producten die geschikt zijn voor het voorlijmen van een muur. Zo is PRO-FIX een aanhechtingsproduct voor pleister en cement dat te gebruiken is op een dichte, niet- of zwakzuigende ondergrond. Het is erg geschikt voor het vastzetten van oude verzande pleister en poreuze gipskalkpleister, voor een betere hechting van een nieuwe pleisterlaag. Het heeft een lichtblauwe kleur zodat u goed kunt zien waar u al geweest bent, en is tot zeven dagen na aanbrenging te bewerken. Daarnaast kunt u kiezen voor SUPER GRIP voor een optimale aanhechting van stukadoorpleisters.

Ga naar één van onze verkooppunten

Al onze producten voor het voorlijmen van een muur en onze andere middelen vindt u in onze verkooppunten. U vindt gemakkelijk het dichtstbijzijnde verkooppunt op onze website. Daar kunt u natuurlijk ook terecht voor vragen over onze producten, maar hiervoor kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 014 23 07 71.

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid