Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Betonprimer

Bij Cosmar vindt u professionele betonprimer die zorgt voor een strak en uitstekend eindresultaat. Voor betonnen muren en vloeren die een verflaag nodig hebben, is een goede betonprimer nodig zodat de verf goed hecht. Bij Cosmar kunt u terecht voor professionele voorstrijk-, aanhechtings- en hulpmiddelen. Wij hebben als doel om het leven van de professionele stukadoor een stuk makkelijker te maken.

Professionele betonprimer als aanhechtingsmiddel

Bij Cosmar kunt u terecht voor professionele betonprimer als aanhechtingsmiddel. In ons assortiment hebben we PRO-FIX, een uitstekend aanhechtingsproduct dat goed werkt op dichte, niet- of zwakzuigende ondergronden. Denk hierbij aan gladde en/of ter plaatse gestorte beton, verf en steenachtige ondergronden. Daarnaast kunt u PRO-FIX ook gebruiken voor het vastzetten van oude verzande pleister en poreuze gipskalkpleister. Zo is een betere hechting van een nieuwe pleisterlaag verzekerd. PRO-FIX heeft van zichzelf een lichtblauwe kleur en is tot zeven dagen na aanbrenging te bewerken. In ons assortiment vindt u naast PRO-FIX nog een ander aanhechtingsmiddel: SUPER GRIP. Deze is speciaal voor hechting op een niet- of zwakzuigende ondergrond, niet voor beton.

Een verkooppunt bij u in de buurt

Betonprimer PRO-FIX en al onze andere producten kunt u vinden in diverse winkels, voor correcte prijzen. Op onze website kunt u makkelijk op zoek gaan naar een verkooppunt bij u in de buurt! Heeft u nog vragen over onze betonprimer en het gebruik ervan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 00 31 (0) 6 44 46 41 42.

 

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid