Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Stukadoor benodigdheden

De beste stukadoor benodigdheden vindt u bij een Cosmar-verdeler. We bieden diverse gespecialiseerde producten aan, zodat u uw werkzaamheden nog beter uitvoert. Bent u ook op zoek naar professionele oplossingen? Bekijk dan snel ons aanbod en vind een verdeler in uw buurt.

Ontdek onze professionele stukadoor benodigdheden

Als stukadoor wilt u alleen kwaliteit aan uw klanten afleveren. Daarom blijft u zichzelf ook bijscholen en maakt u gebruik van professionele stukadoor benodigdheden. Speciaal voor u bieden we verschillende voorstrijk-, aanhechtings- en hulpmiddelen aan voor diverse ondergronden. Als stukadoor weet u immers dat sommige ondergronden een moeilijke zuigkracht hebben en vragen voor speciale benodigdheden. Al onze producten zijn kleur- en geurloos en zijn speciaal gemaakt voor de professionele stukadoor. Dankzij onze kwalitatieve producten wordt zelfs de moeilijkste klus eenvoudig en kunt u aan uw klanten een professioneel en strak resultaat bieden.

Vind een verdeler bij u in de buurt

Bent u stukadoor en op zoek naar een leverancier van benodigdheden? Dan koopt u onze producten snel en eenvoudig bij een van onze lokale verdelers. De Cosmar-producten zijn verkrijgbaar op meer dan tweehonderd plaatsen. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of producten? We staan u graag te woord als u belt naar 014 23 07 71.


Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid