Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Hechtingsprimer

Hechtingsprimer van uitstekende kwaliteit vindt u bij Cosmar. Met onze hechtingsprimer biedt u uw klanten een professioneel en strak eindresultaat. Wij maken namelijk professionele aanhechtings-, voorstrijk- en hulpmiddelen voor de professionele bezetter. We hebben een uitgebreid assortiment aan middelen voor verschillende ondergronden.

Hechtingsprimer voor uitstekende hechting

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten hechtingsprimer. Zo hebben we PRO-FIX, een hechtingsprimer voor pleister en cement. Het is te gebruiken op een dichte, niet- of zwakzuigende ondergrond. Daarnaast kan hiermee een betere hechting van een nieuwe pleisterlaag verzekerd worden door hiermee oude verzande pleister en poreuze gipskalkpleister vast te zetten. In ons assortiment vindt u ook de hechtingsprimer SUPER GRIP, voor een optimale aanhechting van stukadoorpleisters.

Onze producten aanschaffen

Naast dat wij uitstekende hechtingsprimer voor verschillende ondergronden in ons assortiment hebben, vindt u bij ons ook verschillende voorstrijkmiddelen zoals PRO-WALL en hulpmiddelen om bijvoorbeeld schouwroet te verwijderen. U kunt onze producten aanschaffen bij een verdeler bij u in de buurt. Onze verdelers zitten verspreid door heel België, dus u vindt altijd wel een verdeler bij u in de buurt. Heeft u nog vragen over onze producten of het gebruik ervan? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0032 (0) 14 23 07 71.

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid