Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Waterdicht stucwerk

Voor waterdicht stucwerk heeft u professionele producten nodig. De juiste producten voor de voorstrijk gaat u bij Cosmar kopen. Wij zijn er namelijk om het leven van de professionele stukadoor makkelijker te maken. Wij bieden voorstrijkmiddel en andere hulpmiddelen aan voor een professioneel en strak eindresultaat, zodat muurverf aanbrengen kinderspel wordt. U en uw klanten zullen versteld staan van dit resultaat.

Waterdicht stucwerk door professionele benodigdheden voor de voorstrijk te kopen

Voor het voorstrijken van waterdicht stucwerk is het van belang om middelen te gebruiken die goed passen bij de ondergrond. Elke ondergrond heeft namelijk weer een ander middel nodig, zodat de bijbehorende eigenschappen van de ondergrond niet verloren gaan. Nadat het voorstrijkmiddel is uitgedroogd, kunt u bepleisteren en muurverf aanbrengen. U kunt bij ons terecht om de volgende professionele voorstrijk benodigdheden te kopen:

  • PRO-WALL: voor op gebakken stenen, verspuitbaar en kleurloos
  • MKS: voor het gronderen van bouwmaterialen met grote poriën en cellenbeton
  • MULTI: voor ondergronden die moeilijk te bewerken zijn met pleister
  • K8: voor het gronderen van silicaatsteen

Maak uw waterdicht stukwerk nog eenvoudiger

Naast dat u bij ons terechtkunt om een middel voor de voorstrijk te kopen, bieden we diverse hulpmiddelen aan. Zo is het uitvoeren van waterdicht stucwerk nog eenvoudiger als u werkt met het anti corrosie middel METAL DEC. Daarnaast vindt u in ons assortiment PRO-BRIK, een kleurloos impregneermiddel voor het neutraliseren, ontbinden en verwijderen van zoutuitbloeiingen, of PRO-MIX S, een behandelingsproduct voor schouwroet. Door deze producten is het aanbrengen van een voorstrijkmiddel even makkelijk als het aanbrengen van muurverf.

Vind een verdeler in uw omgeving

Wilt u waterdicht stucwerk uitvoeren en voorstrijkmiddel kopen dat u als muurverf aanbrengt? Ontdek dan snel onze professionele producten bij een van onze verdelers. Via de website vindt u snel de dichtstbijzijnde verdeler. Heeft u nog vragen over de werking van onze producten of het uitvoeren van waterdicht stucwerk? Bel dan gerust naar 014 23 07 71.

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid