Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Voorstrijken muur

Het voorstrijken van een muur doet u natuurlijk met de producten van Cosmar. Wij maken professionele voorstrijk-, aanhechtings- en hulpmiddelen voor de professionele bezetter. Met onze producten kunt u efficiënter en sneller werken en daardoor uw klanten een professioneel en strak eindresultaat bieden.

Het voorstrijken van een muur: kies voor het juiste voorstrijkmiddel

Voor het voorstrijken van een muur is het belangrijk om het juiste voorstrijkmiddel te kiezen. Dit kunt u bepalen aan de hand van de ondergrond van de muur die u gaat voorstrijken. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor voorstrijkmiddel voor het gronderen van silicaatsteen (K8), MULTI voor het voorstrijken van ondergronden die moeilijk met pleister te bewerken zijn, voorstrijkmiddel voor het gronderen van cellenbeton en bouwmaterialen met grote poriën (MKS) en PRO-WALL voor gebakken stenen. Het voorstrijken van een muur zorgt ervoor dat de zuigkracht van de ondergrond afneemt waardoor het stucwerk beter hecht.

Onze service

Heeft u een vraag over het voorstrijken van een muur of over één van onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0) 14 23 07 71. U kunt uw vraag ook online aan ons stellen. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing. Voor het aanschaffen van onze producten, gaat u naar één van onze verdelers die verspreid zijn over heel België. Op onze website vindt u gemakkelijk de verdeler bij u in de buurt.

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid