Cosmar Industries

Goede Service

Gespecialiseerde producten

Kwalitatief aanbod

Voorstrijkmiddel beton

Voorstrijkmiddel om de zuigende werking van beton weg te nemen vindt u bij Cosmar. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten voor de professionele stukadoor. Wij hebben dan ook als doel om het leven en de werkzaamheden van de stukadoor een stuk makkelijker te maken. Bij ons vindt u een groot assortiment aan professionele voorstrijk-, aanhechtings- en hulpmiddelen.

Professioneel voorstrijkmiddel voor beton van COSMAR

Bij ons kunt u terecht voor verschillende voorstrijkmiddelen. Natuurlijk heeft elke ondergrond weer een ander voorstrijkmiddel nodig, zo ook beton. Als voorstrijkmiddel voor beton bieden wij u MKS. Dit is een voorstrijkmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor het gronderen van cellenbeton en bouwmaterialen met grote poriën. Het is reukloos en gekleurd en penetreert in de oppervlakteporiën van beton zonder de isolerende eigenschappen of de hechting ervan te wijzigen, terwijl de ondergrond ook dampdoorlatend blijft. Het zorgt vervolgens voor een verhoogde aanhechting.

Andere voorstrijkmiddelen

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een voorstrijkmiddel voor beton, hebben we ook andere voorstrijkmiddelen zoals PRO-WALLvoor gebakken stenen, MULTI voor ondergronden die moeilijk met pleister te bewerken zijn en K8 voor het gronderen van silicaatsteen. U vindt al onze producten in onze verkooppunten. Op onze website kunt u makkelijk op zoek gaan naar het dichtstbijzijnde verkooppunt. Voor meer informatie over onze producten kunt u natuurlijk in onze verkooppunten terecht, maar u kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 00 31 (0) 6 44 46 41 42

Misschien vind u dit ook interessant:

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid